AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας: 16 θέσεις εργασίας

Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας: 16 θέσεις εργασίας – Λευκωσία

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ TEXNIKΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ [(Κλ. Α5(2Η ΒΑΘΜΙΔΑ)] ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμου του 2016 (Ν. 70(Ι)/2016), γίνονται δεκτές αιτήσεις για αποσχόληση δεκαέξι (16) Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου [Τεχνικοί Μηχανικοί Κλ. Α5 (2η βαθμίδα)] για υλοποίηση της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με το άρθρο 4(2)(δ), το οποίο αφορά εκτέλεση έργου τακτής προθεσμίας, για αρχική περίοδο δεκαοκτώ (18) μηνών και μέγιστη περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών ή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Οι εργοδοτούμενοι θα τοποθετηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες είτε στον Τομέα Πολεοδομικής Αδειοδότησης, είτε στον Τομέα Οικοδομικής Αδειοδότησης της Διεύθυνσης Αδειοδότησης του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας.

Η βασική αμοιβή θα είναι στην αρχική βαθμίδα της Κλίμακας Α5(2η βαθμίδα) και σε αυτή θα προστίθεται οποιαδήποτε εγκεκριμένη αύξηση και το τιμαριθμικό επίδομα που θα ισχύει κατά την περίοδο απασχόλησης. Με βάση το άρθρο 10, του Ν. 70(Ι)/2016, εργοδοτούμενος ο οποίος προσλαμβάνεται δυνάμει των διατάξεών του, απασχολείται με μειωμένη κλίμακα εισδοχής κατά 10% για τους πρώτους είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την πρόσληψή του, όπως καθορίζεται στον εκάστοτε ετήσιο σε ισχύ περί Προϋπολογισμού Νόμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο της Αίτησης από την ιστοσελίδα του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας (www.ndlgo.org.cy). Η Αίτηση θα πρέπει να συμπληρώνεται και κατά προτίμηση να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.nicolaou@ndlgo.org.cy μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε zip file, είτε να παραδίδεται σε κλειστό φάκελο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Κοινού του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας, Λεωφόρος Αθαλάσσας 84, Λευκωσία (κα Ανδρονίκη Νικολάου, τηλ. 22891105), μεταξύ των ωρών 08:00 με 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή (εκτός αργιών), με την ένδειξη «Αίτηση για απασχόληση Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου – Τεχνικοί Μηχανικοί», όχι αργότερα από τη Δευτέρα , 5 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00. Ο αιτητής με τη λήψη της αίτησης του θα καλείται να συμπληρώσει και να υπογράψει σχετικό Έντυπο Παραλαβής. Αιτήσεις που αποστέλνονται με άλλο τρόπο δεν θα γίνονται αποδεκτές. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA