AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Σχολική Εφορεία Λατσιών-Γερίου: 10 Θέσεις Εργασίας

Σχολική Εφορεία Λατσιών-Γερίου: 10 Θέσεις Εργασίας – Λευκωσία

Η Σχολική Εφορεία Λατσιών-Γερίου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πλήρωση 10 (δέκα) κενών θέσεων Σχολικών Συνοδών (Ε3 κλίμακα – πενθήμερη εργασία με ωράριο 7.15 – 13.35) για τη Σχολική Χρονιά 2024-25, ως εξής :

Α΄ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λατσιών: 1 θέση Γ΄ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λατσιών: 1 θέση

Δ΄ Δημοτικό & Δ΄ Νηπιαγωγείο Λατσιών: 1 θέση Α΄ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Γερίου: 1 θέση,

Α΄ Δημοτικό Σχολείο Γερίου: 1 θέση, Β΄ Δημοτικό & Β΄Νηπιαγωγείο Γερίου: 1 θέση

Γυμνάσιο Γερίου: 1 θέση, Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός: 3 θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή να έχουν πενταετής πείρα με παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ανάλογο ίδρυμα ή σχολείο. Δίπλωμα ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγού, ψυχολογίας ή Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα. Αποκλείονται πρόσωπα α’ και β΄ βαθμού συγγένειας προς τα παιδιά που θα εξυπηρετούνται. Όλες οι πληροφορίες για το σχέδιο Υπηρεσίας (καθήκοντα, ωράριο, μισθοδοσία) θα δίνονται μαζί με την αίτηση.

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται από τις 8:00-14:30 καθημερινώς από τη Σχολική Εφορεία

Λατσιών – Γερίου οδός Αργολίδος 31, Λατσιά (εντός του Λυκείου Λατσιών)– Τηλ. 22483254/22481897.

Αιτήσεις θα απορρίπτονται εάν: δεν είναι κατάλληλα συμπληρωμένες, εάν δεν υπογράφτηκε το Έντυπο Συγκατάθεσης Προσωπικών Δεδομένων (μόνο το Μέρος Β΄) ή δεν συμπεριλαμβάνουν αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου.

(Η φωτοτύπηση των διπλωμάτων και πιστοποιητικών θα γίνεται με ευθύνη των αιτητών/τριων και όχι στο Γραφείο της Σχολικής Εφορείας). Η Σχολική Εφορεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη στην συμπλήρωση των αιτήσεων.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στη Σχολική Εφορεία Λατσιών – Γερίου (Αργολίδος 31, Λατσιά) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 14/8/2024 ώρα 14:00.