AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου: Θέση Οδηγού

Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου: Θέση Οδηγού – Πάφος

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου για περισσότερα από 50 χρόνια, συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους. Ο Σύνδεσμος προσφέρει καθημερινά δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε κάθε πόλη και χωριό του τόπου μας. Παράλληλα διοργανώνει προγράμματα ενημέρωσης και διαφώτισης για το ευρύτερο κοινό. Πάντα με αφοσίωση προς την τοπική κοινωνία, δέσμευση μας είναι να παρέχουμε φροντίδα από καρδιάς.

Γίνε μέρος της ομάδας

Οι Οδηγοί / Κλητήρες που εργάζονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο  εξυπηρετούν ασθενείς μεταφέροντας τους στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, τα Ογκολογικά Τμήματα των Γενικών Νοσοκομείων Λευκωσίας και Λεμεσού και το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στη Λεμεσό,  για τη θεραπεία και την παρακολούθησή τους από τους ιατρούς τους.

O Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών και το εργασιακό περιβάλλον υποστηρίζει με ευλάβεια την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό. Αν θέλεις να γίνεις μέρος μιας δεμένης ομάδας και πληροίς τα πιο κάτω προσόντα και ικανότητες στείλε μας το βιογραφικό σου.

Καθήκοντα και Ευθύνες

  • Μεταφέρει καθημερινά ασθενείς από την επαρχία Πάφου στη Λευκωσία με λεωφορείο που παρέχεται από το Σύνδεσμο
  • Μεταφέρει επιστολές, έγγραφα, πακέτα και άλλες προμήθειες από τα Κεντρικά Γραφεία προς διάφορους προορισμούς,  στη Λευκωσία ή και σε άλλες πόλεις
  • Συνεργάζεται με τους οδηγούς άλλων επαρχιών

Προσόντα και Ικανότητες

  • Επαγγελματική Άδεια Οδηγού Λεωφορείου
  • 5 χρόνια εμπειρίας σε παρόμοια θέση
  • Απαραίτητη γνώση της Ελληνικής γλώσσας
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, με υπευθυνότητα και πρωτοβουλία
  • Ομαδικό πνεύμα και πνεύμα συνεργασίας

Διαδικασία Πρόσληψης

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε, το έντυπο πρόσληψης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy, το βιογραφικό σας σημείωμα και τα απαραίτητα πιστοποιητικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@anticancersociety.org.cy με αριθμό αναφοράς 12VAC24, μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου , 2024.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν άκρας εμπιστευτικότητας.

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Post expires at 7:05am on Monday September 16th, 2024