AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Καριέρα στον τομέα Διαφήμισης και HR

Καριέρα στον τομέα Διαφήμισης και HR – Λευκωσία

Αν αναζητάς μια θέση καριέρας που σου προσφέρει άμεσα ευκαιρίες εξέλιξης, αρκεί να έχεις διάθεση για μάθηση και προσπάθεια, τότε ίσως αυτή η θέση να είναι για εσένα.

Αναζητάμε 3 νεαρά άτομα ως συνεργάτες καριέρας στην εταιρεία μας η οποία αναλαμβάνει να τρέξει διαφημιστικές καμπάνιες στην Λευκωσία και κοντινές περιοχές.

Από εσένα χρειαζόμαστε καλές οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες, επαγγελματικό προφίλ, πτυχίο σε κλάδους διοίκησης επιχειρήσεων, marketing, διαφήμισης, πολιτικές και ανθρωπιστικές επιστήμες θα θεωρηθεί χρήσιμο και θα αξιολογηθεί θετικά αλλά δεν απαιτείται.

Προϋπηρεσία στον τομέα διαφήμισης πελατών επίσης δεν απαιτείται καθώς αναλαμβάνεται η εκπαίδευση από την εταιρεία.

Χρειάζεται οι υποψήφιοι να έχουν άμεση διαθεσιμότητα και ευελιξία και να έχουν υπόψιν ότι η συνεργασία είναι από κοντά στην Λευκωσία.

Οι αρμοδιότητες απαιτούν την συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες, προώθηση των πελατών μας που ασχολούνται με ανθρωπιστικά ζητήματα, ανάπτυξη πωλήσεων μετά από εκπαίδευση και ανάληψη εκπαιδεύσεων στο HR τμήμα της εταιρείας σε τεχνικές διαφήμισης, πωλήσεων και marketing.

Προσφέρουμε δυναμικό πακέτο απολαβών και bonus , εκπαιδεύσεις, πιστοποιήσεις , ταξίδια, περιβάλλον νεανικό το οποίο προωθεί την ανάπτυξη και πολλές νέες γνώσεις & δεξιότητες σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.

Οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν για άμεση αξιολόγηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : recruiting.infonic@gmail.com

RES-7

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Post expires at 8:45pm on Wednesday October 16th, 2024