AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Υπεύθυνος Στόλου και Οδηγών

G.A. TRANSWAY LOGISTICS LTD: Ζητείται Υπεύθυνος Στόλου και Οδηγών – Λεμεσός

Σχετικά με εμάς:

Η G.A. Transway Logistics Ltd είναι μια κορυφαία εταιρεία διαμεταφοράς εμπορευμάτων που δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες logistics, εξασφαλίζοντας την ασφαλή, έγκαιρη και οικονομική παράδοση των εμπορευμάτων. Καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε, αναζητούμε έναν εξαιρετικά οργανωμένο και δυναμικό Υπεύθυνο Στόλου και Οδηγών για να ενταχθεί στην ομάδα μας.

Περίληψη Θέσης:

Ο Υπεύθυνος Στόλου και Οδηγών θα είναι υπεύθυνος για την καθημερινή λειτουργία του στόλου μας, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης των οχημάτων, της επίβλεψης των οδηγών και του συντονισμού των διαδικασιών φόρτωσης των φορτηγών. Ο ρόλος αυτός θα διασφαλίζει την αποδοτική και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων, την ασφάλεια και συμμόρφωση του στόλου, καθώς και τη βέλτιστη απόδοση των οδηγών και των οχημάτων. Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει εμπειρία στα logistics, τη διαχείριση στόλου και την επίβλεψη οδηγών.

Κύριες Αρμοδιότητες:

– Διαχείριση και συντονισμός των δραστηριοτήτων των οδηγών και των οχημάτων του στόλου για την έγκαιρη παράδοση και την αποδοτική δρομολόγηση.

– Επίβλεψη και καθοδήγηση των οδηγών ώστε να ακολουθούν τις σωστές διαδικασίες για τη φόρτωση, μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων.

– Οργάνωση της ασφαλούς και ακριβούς φόρτωσης των φορτηγών, διασφαλίζοντας τη σωστή κατανομή βάρους, την ασφάλιση των εμπορευμάτων και τη συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα.

– Σχεδιασμός και εφαρμογή αποδοτικών προγραμμάτων και διαδρομών για τους οδηγούς, με στόχο τη μέγιστη παραγωγικότητα και την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων.

– Εξασφάλιση ότι οι οδηγοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και φόρτωσης.

– Διενέργεια τακτικών επιθεωρήσεων των οχημάτων και των διαδικασιών φόρτωσης για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς ασφάλειας και της βέλτιστης λειτουργίας.

– Διατήρηση της συμμόρφωσης των οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων συντήρησης, των επιθεωρήσεων ασφάλειας και της τήρησης κανονιστικών εγγράφων.

– Συνεργασία με τις ομάδες logistics, αποθήκης και εξυπηρέτησης πελατών για την εξασφάλιση ομαλού συντονισμού της φόρτωσης, του προγραμματισμού και των παραδόσεων.

– Αντιμετώπιση και επίλυση λειτουργικών έκτακτων αναγκών, βλαβών οχημάτων ή ατυχημάτων άμεσα και αποτελεσματικά.

Απαιτήσεις:

– Εμπειρία στη διαχείριση στόλου, logistics, μεταφορές ή συναφείς ρόλους.

– Ισχυρή κατανόηση της συντήρησης οχημάτων, των συστημάτων παρακολούθησης στόλου και της διαχείρισης οδηγών.

– Άδεια χρήσης fork lift

– Γνώση ασφαλών πρακτικών φόρτωσης, κατανομής βάρους και ασφάλισης εμπορευμάτων.

– Ισχυρές επικοινωνιακές και ηγετικές ικανότητες, με την ικανότητα να επιβλέπει και να παρακινεί μια ομάδα οδηγών.

– Ικανότητα διαχείρισης καταστάσεων υψηλής πίεσης και λήψης γρήγορων και αποτελεσματικών αποφάσεων.

– Γνώση λογισμικών διαχείρισης στόλου και εργαλείων σχεδιασμού logistics.

– Έγκυρη επαγγελματική άδεια οδήγησης. Επιπλέον πιστοποιήσεις στη διαχείριση στόλου ή τα logistics θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν.

– Ισχυρή κατανόηση των νόμων περί μεταφορών, των κανονισμών φόρτωσης και των προτύπων ασφάλειας.

Παροχές:

– Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

– Ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη

– Ένα δυναμικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον

Πώς να Κάνετε Αίτηση:

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και μια συνοδευτική επιστολή στη διεύθυνση career@transwaycy.com με θέμα “Αίτηση για τη Θέση Υπεύθυνου Στόλου και Οδηγών”.

Γίνετε μέλος της ομάδας μας και βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την αριστεία στη διαμεταφορά εμπορευμάτων!

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Post expires at 9:15pm on Friday October 18th, 2024