AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Δήμος Λατσιών-Γερίου: 4 Θέσεις Εργασίας

Δήμος Λατσιών-Γερίου: 4 Θέσεις Εργασίας – Λευκωσία

Ο Δήμος Λατσιών-Γερίου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση:

  • Τεσσάρων (4) θέσεων Εργατών Συλλογής Σκυβάλων, Κλίμακα Μισθοδοσίας Δ6, Βασικός Μηνιαίος Μισθός €1.278,62 (συν τιμάριθμος 11,17%).

Για έντυπα αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στον Δήμο Λατσιών-Γερίου (Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 57, 2220, Λατσιά – Τηλ. 22878688),  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή  07:30–15:00), καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου https://www.latsia-geri.eu.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν πλήρως συμπληρωμένες στα Γραφεία του Δήμου, Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 57, 2220 Λατσιά, έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη αποστολή, όχι αργότερα από την Παρασκευή,
18 Οκτωβρίου  2024 και ώρα 14:00
.

Επισυνάπτονται:

  • Συμπληρωματικές πληροφορίες για τις θέσεις και οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης
  • Αίτηση για απασχόληση στη θέση ωρομίσθιου προσωπικού (εργατών) 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΚΥΒΑΛΩΝ

Προϋποθέσεις Υποβολής Αίτησης:

  1. Να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαἲκής Ένωσης.
  2. Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές. Σε περίπτωση νόμιμης απαλλαγής τους οι λόγοι της να μην τους καθιστούν ανίκανους για την εκτέλεση της ως άνω εργασίας (μαζί με την Αίτηση να υποβληθούν τα σχετικά πιστοποιητικά/έγγραφα).
  3. Να μην έχουν καταδικαστεί από ποινικό δικαστήριο για αδίκημα το οποίο ενέχει έλλειψη τιμιότητας, ή ηθικής αισχρότητας.
  4. Να μην έχουν απολυθεί ή τερματιστεί οι υπηρεσίες τους από τη δημόσια υπηρεσία ή από οποιοδήποτε οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα, για ποινικό ή πειθαρχικό αδίκημα ή γιατί κάποιος κρίθηκε ως ανεπαρκής στην εκτέλεση των καθηκόντων του.
  5. Να κατέχει κανονική άδεια οδήγησης οχήματος με ταχύτητες, η οποία να υποβληθεί μαζί με την αίτηση.
  6. Να έχουν καλή γνώση ελληνικής γλώσσας.
  7. Πέραν της υποχρεωτικής προσκόμισης βεβαίωσης στην προϋπόθεση (4), επιθυμητή η προσκόμιση βεβαιώσεων εργασίας από προηγούμενους εργοδότες σε περίπτωση που έχουν εργαστεί στο παρελθόν.

Διαδικασία Επιλογής – Προϋποθέσεις Εργοδότησης

  1. Οι υποψήφιοι οι οποίοι πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις θα κληθούν σε πρακτική εξάσκηση για αξιολόγηση της ικανότητας εκπλήρωσης των σχετικών καθηκόντων, καθώς και σε προφορική συνέντευξη από την αρμόδια Επιτροπή.
  2. Πριν από την έναρξη εργοδότησης, οι υποψήφιοι οι οποίοι θα επιλεγούν θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν πιστοποιητικό λευκού ποινικού μητρώου καθώς και πιστοποιητικό ότι είναι σωματικά κατάλληλοι για την εν λόγω θέση ύστερα από ιατρική εξέταση, η οποία θα περιλαμβάνει και ακτινογράφηση θώρακα.
  3. Η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων που θα προσληφθούν θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή με βάση τη συνολική εντύπωση – απόδοση στην προσωπική συνέντευξη καθώς και τα αποτελέσματα της πρακτικής εξάσκησης.

Οροι Απασχόλησης

  1. Ωράριο Απασχόλησης: Πενθήμερη εβδομάδα εργασίας – 38 ώρες την εβδομάδα.Πενθήμερη εργασία δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη εργασία από Δευτέρα-Παρασκευή, αλλά αριθμός εργατών δυνατόν να εργάζεται και κατά το Σάββατο. Στους εργάτες αυτούς θα παρέχεται ως ελεύθερος χρόνος άλλη μέρα (π.χ. Δευτέρα).

    Η εργασία αποκομιδής σκυβάλων διενεργείται κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ωράριο δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από τον Δήμο και η εργασία αυτή να διεξάγεται εξ ολοκλήρου κατά τις ώρες της ημέρας, ή, μέρος αυτής κατά τις νυχτερινές ώρες και μέρος κατά τις ώρες της ημέρας.

    Το ωράριο των εργατών οι οποίοι εργάζονται κατά την διάρκεια της νύκτας προνοείται από τον Νόμο περί της Οργάνωσης του Χρόνου Εργασίας Ν.63(Ι)/2002 θα μειώνεται κατά ποσοστό 20% για όσες ώρες εμπίπτουν στο νυκτερινό ωράριο. 

  1. Καθήκοντα : Καθήκοντα εργάτη Συνεργείου Συλλογής Απορριμμάτων στο Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Καθαριότητας. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υφίστανται για οποιουσδήποτε λόγους ανάγκες για εργασία στη συλλογή απορριμμάτων, ο εργάτης είναι υπόχρεος να εργαστεί σε άλλες υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου.
  1. Άδεια Ανάπαυσης, Άδεια Ασθένειας και άλλοι όροι απασχόλησης: Σύμφωνα με τις πρόνοιες της Παγκύπριας Συλλογικής Σύμβασης που βρίσκεται σε ισχύ, κατ’ αναλογία με τα ισχύοντα για το μόνιμο εργατικό προσωπικό.
  1. Μονιμοποίηση Εργατών: Μετά από δοκιμαστική ευδόκιμη υπηρεσία δώδεκα μηνών.

Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης του εντύπου της Αίτησης θα βαρύνει αποκλειστικά τον υποψήφιο.  Ανυπόγραφες ή ελλιπείς Αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Σε περίπτωση μη υποβολής όλων των δικαιολογητικών / πιστοποιητικών / βεβαιώσεων κατά περίπτωση, δεν θα λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή τα κριτήρια ή οι ιδιότητες  οι αιτητές δηλώνουν με την αίτησή τους. 

Οι αιτητές θα πρέπει επιπλέον, να λάβουν υπόψη τους ότι με την υποβολή της αίτησης τους αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για σκοπούς εξέτασης της αίτησης τους. 

Ο Δήμος Λατσιών-Γερίου δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα των αιτητών για σκοπούς εξέτασης της αίτησης, ότι επεξεργάζεται τις αιτήσεις με απόλυτη εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, ΓΚΠΔ 2016/679. 

ΒΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA

Post expires at 9:58am on Saturday October 19th, 2024